Britax bilbarnstolar

I veckan har det varit den populära pressveckan och en massa roliga pressevent, så jag tänkte plocka ut några av mina favoriter och dela med mig till er. Något som jag tycker är väldigt viktigt när man reser och åker bil är såklart att ha en säkert bilbarnstol. Britax visade upp sina nya bilbarnstolar och barnvagnar i veckan.

 

DSC01226

Britax är ju sedan länge ett känt märke på sina bilbarnstolar liksom  babyskydd och deras produkter går mycket längre än vad lagen kräver – och sätter nya säkerhetsstandarder på den internationella marknaden. Vilket jag tycker känns väldigt tryggt. Vi är faktiskt på jakt efter en ny bilbarnstol åt sonen och jag blev ju helt kär i den Zebra färgade bilbarnstolen. Tyckte den var så himla snygg.

DSC01225

Håller ni med mig? Britax delar in sina babyskydd/bilbarnstolar i tre olika kategorier och de finns för barn upp till 36 kg.

DSC01219

Britax har ju även slagits ihop med Brio sedan en tid och lanserat en hel de nya fina barnvagnar. Nu är det så länge sedan jag fick barn och det har ju kommit enormt mycket nya och fina barnvagnar sedan dess.

Vad har du för favoritmärke gällande bilbarnstolar och barnvagnar?

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Kan inte säga att jag har något favoritmärke, alla de större tillverkarna är bra tycker jag. En sak de däremot missat allihopa är att stolarna ska få plats i bilen också… Det är ok om man har ett barn, kanske två, men om du ska försöka få in tre bilbarnstolar i en bil så får du problem. Finns inte en enda normal familjebil (dvs typ större Volvo, Audi, VW eller liknande) där dessa breda (med alla krockskydd) stolar går in tre stycken i baksätet, om du väljer att sätta en fram och två bak, så är de för breda för mittensätet och du kan heller inte sitta som vuxen mellan för då får inte axlarna plats. Många har ju barn tätt i åldrarna och det verkar bilbarnstoltillverkarna missat helt, även att bredden på bilarna utgör en begränsning. Känns som om stolarna bara blir bredare och bredare för varje år, vilket bilarna inte blir :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *