Påskpyssel & påskkort

 

Påsken närmar sig med storm steg och här hemma påsk pysslar vi för fullt.

20150327-145937.jpg

O fick så fina påskkort av sin farmor som han målar för fullt och vill skicka till alla nära och kära.

20150327-150246.jpg

Han är fullt fokuserad på att måla fint innanför linjerna och de blev verkligen jätte fina. Dessa finns på Panduro och var väldigt populära så jag var tvungen att be O farmor köpa ett till paket i Täby, då de var slut inne i stan. Bra format på dem och perfekt att ha liknande kort med sig på resan oxå.

20150327-223741.jpg

Han har även blivit väldigt duktig på att skriva och har själv skrivit på kuverten, så nu är det första påskkorten skickade. Få se om vi hinner något mer pyssel i helgen. Idag vankas det nämligen bröllop.

Har ni påsk pysslat något?

 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *