Baklängesmiddag…

Ja, igår kväll var det Baklängesmiddag på programmet på kvällen i Miniklubben. O och M hade pratade om det i flera dagar och såg fram emot det massor. Men precis timmen innan fick vi veta att det var bara Molly och Oscar på anmälningslistan, så de skulle först ställa in middagen. Men sen ville de ju så gärna och miniklubbsledarna var så snälla och hade det ändå. De är verkligen helt fantastiska och super gulliga.

20140408-103938.jpg

Baklängesmiddag vad betyder det då. Jo man äter middag baklänges, alltså börjar med efterrätten först. Så de åt glass före maten och sen pizza och hade maten på stolar istället för på bordet. Och fick glas med deras namn på baklänges så Molly herre Yllom och Oscar hette Racso, gissa hur roligt de där två hade ihop.

Jag var lite tidig när jag hämtade dem igår och då hade de dansstopp. Hopade runt och hade hur roligt som helst!

Nu är de båda på Woodys Birthday Party. Så jag tänkte lägga mig på stranden en timme och läsa!

20140408-104340.jpg

Jag kan inte riktigt förstå att vi bara har TRE dagar kvar 🙁 Tiden går alldeles för fort 🙁

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *