Första hjälpen kurs

Varje år måste jag genomgå olika kurser för att förnya mitt flygvärdinniecertifikat för att få flyga. Så både igår och hela dagen idag tillbringar jag ute på Oxford Flight Academy på Arlanda.


Eftersom jag inte direkt är van att sitta stilla en hel dag krävs en och annan kopp kaffe och godsaker!


Gårdagens ena kurs var bland annat en Första Hjälpen Kurs både hur man livräddar bebisar, barn och vuxna. Varje år de senaste 8 åren har jag gått denna kursen och det känns lika viktigt varje år. Å sen jag fick barn är jag evigt tacksam för utbildningen. Det är verkligen en livsviktig kurs. Å jag hoppas att alla föräldrar går en sån här kurs för sin egen skull. Jag vet att vi blev erbjudna en liknande kurs via BVC när O var liten.


Vet ni vad ni gör om ni hittar en person livlös på gatan? Usch så hemskt att tänks tanken…

Är nu på väg ut till Arlanda igen för kurs en hel dag. Sen hoppas jag att jag får flyga ett år till!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *