4-rätters lyx middag på Yasuragi

Jag har precis lagt mig efter en lång och intensiv dag. Låg precis och kollade igenom mina bilder och insåg att denna vecka har vart en riktigt rolig, innehållsrik och bra vecka!


Mamma Lyx dygnet på Yasuragi var helt fantastiskt och något jag verkligen rekommenderar att åka iväg på om du har möjlighet. Den 4-rättersmiddagen var oxå super lyxig! Man fick välja två förrätter, en varmrätt och en efterrätt i det Tokyo-paketet som vi hade bokat! Jag valde en fiskrätt till huvudrätt och min vän valde oxfilé!


Efterrätterna delade vi på och de var oxå utsökta. Vi tog choklad glass med hjortron och en vanilj mousse ned bärpaj!

Det mysiga med Yasuragi var att man gick runt i sin morgonrock som man får när man checkar in, nästan hela dygnet. Till och med på middagen, vilket gjorde allt mycket enklare och skönare! Man slapp fixa sig och ha beslutsångest för vilka kläder man skulle välja! Jag ser redan fram emot nästa gång jag ska dit. Hoppas kunna åka dit igen när nybyggnationen är klar!

Lite skillnad mot kvällens middag som ”bara” blev tacos – men det är gott det oxå och Oscar är så söt när han äter tacos!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *