Lollo & Bernie Dag

I fredags firade ICA Maxi Lindhagen 20 år så Oscars favoriter Lollo & Bernie var där på besök och självklart var Oscar oxå där!


Han älskar ju verkligen Lollo & Bernie, så det var en riktigt rolig dag för honom att träffa dem där…. De som ”bara” brukar finnas när vi är på semester! Sist vi träffade dem var ju på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos i somras och gången innan det var det ju när vi var med Mormor i Turkiet på Sunwing Side East Beach.


Förutom att Lollo & Bernie var på besök hade de fiskdamm, massa tävlingar och bjöd på pizza, korv & tårta. Sån tur att Oscars mormor var hos oss och kunde gå på detta med honom eftersom jag ”jobbade” med Eventet hela dagen!

Gillar dina barn Lollo & Bernie?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *