Mer av Höstens Lyxigaste Bloggevent

Nu äntligen har jag hunnit landat lite i den lyxiga fredagen och smält alla intryck och insett hur lyckat och trevligt det var!


Förberedelserna var ju som ni vet många. Jag och Diana har verkligen slitit i 3 månader samtidigt som vi har jobbat heltid båda två med våra ”riktiga” jobb. Men ni anar inte hur roligt det har varit och att vi verkligen känner att vi fått lön för mödan när vi läser alla era fina blogginlägg och ser era fina bilder på instagram.


Sparadiset är verkligen the place to be när man vill ha en lyxig, rolig, trevlig och avkopplande kväll! Sparadiset tog ju emot oss alla med öppna armar och gjorde det lilla extra för oss.


Vi minglade runt och hade så trevligt tillsammans med er och trivdes bra i våra härliga morgonrockar från Beach House.


Så himla skoj att ni såg ut att njuta varje sekund och hade trevligt!


Maten från Ridderheims och bubblet ifrån Frexinet och alla choklad praliner ifrån Chokladfabriken var även det perfekt att ha på en SPA kväll. Gott, enkelt och alldeles lagom på ett mingel! Eller hur? Ni glömmer väl inte bort att instagramma er bästa bild på maten med hashtag #ridderheims ?


Det verkade som att ni som hade turen att vinna en behandling oxå njöt riktigt ordentligt! Visst är ni väl sugna på detta igen tjejer? Vi hann med och bada lite och en rosa Röhnisch bikini var riktigt perfekt och tjejigt för denna kvällen 😉 


Jag & Diana svirade sen om till våra snygga partyklänningar från me&i och nya smycken ifrån Line by Mary,


Kvällen fortsatte för alla som önskade på Hotellet, där vi skålade i vin och hade trevligt tillsammans med 1/3 del av gänget. Vi är jätte glada att ni även ville hänga med ut 🙂


Vi tyckte även vi lyckades riktigt bra med en lyxig goodiebag med trosor ifrån Röhnisch, kryssning ifrån Birka Cruises, ansiktskräm från CCS, vitaminer från ACO, deo från Vichy, ansiktsmasker från Forumula 10.0.6, doftljus ifrån Klockaregården, träningskort från Rosa Skrot, produkter från Voya och MD Forumula, tidningar från Sköna Hem & Daisy!

Vi är väldigt tacksamma till er alla som gjorde denna kväll så himla lyckad;

DianaAdara, Malena, Jessica, Jessica, Jenny, Jennie, Annika, Annelie, Kin, Jenny, Sarianne, Sarianne, Marlene, Therese , Therese, Fröken Mela,  Diana, Elisabeth, Malin, Sanna, Nina, Julia, Nadja, Madeleine, Alexandra, Gunilla, Jess, M-L, Veronica, Johanna,

Maila gärna era inlägg till mig så länkar jag såklart till er alla här 🙂 

 

 

 

Spana också in

5 kommentarer

  1. Tack för en TOPPEN kväll !
    Det var så himla kul att äntligen få träffa er även om det bara blev för en liten stund i vimlet 🙂 Snygg !? haha… jadu, jag får väl skylla på sminket som bara används vid ”väl valda” tillfällen !! Du däremot är ALLTID en skönhet !!
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *