Tjejmiddag med bästa Mammagruppen

Igår kväll var jag bjuden på tjejmiddag hos en tjej i min Mammagrupp. När jag hade fått Oscar blev jag tilldelad en Mammagrupp där alla mammorna hade fått barn i maj eller juni 2010 och vi fattade alla tycke för varandra och sågs minst en gång i veckan, ibland flera gånger i veckan tillsammans ned barnen under mammaledigheten. Nu håller vi traditionen kvar och försöker ses med barnen ca 1g/månad men även ha en tjejmiddag bara vi mammor ca varannan månad. Det är alltid lika trevligt!


En av tjejerna från min Mammagrupp är Jenny som ni vet jag umgås med väldigt mycket. Så henne lärde jag känna från vår Mammagrupp och är väldigt tacksam för det!


Kvällens värdinna var Sofia som lagat super god biffsallad till oss alla och jag hade ju med mina cupcakes som blev väldigt populära och sen blev det även glass, bär och choklad till efterrätt. Under kvällen hade vi även vinprovning. 8 tjejer och 8 olika flaskor vin, ett perfekt tillfälle att testa lite olika viner och hitta en ny favorit. Tyvärr hade jag stand by tidigt imorse, så jag drack inte särskilt mycket vin. Men riktigt trevligt hade vi ändå. Å jag längtar redan till nästa tjejmiddag med Mammagruppen.

Har eller hade du någon bra Mammagrupp när du var mammaledig?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Åh va mysigt ! Vi hade världens sämsta föräldragrupp när vi väntade viggo. Ingen pratade med någon, och att umgås efter dom där träffarna var det aldrig tal om tyvärr !
    Däremot lärde jag känna en av mina bästa vänner Madde genom bloggen i samma veva som jag fick viggo och hon billy. DET visade sig vara en lyckträff 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *