Sightseeing i Palma

Eftersom min vän bor strax utanför Palma på Mallorca, så tog vi en liten roadtrip längs Mallorcas sydkust en dag och åkte till mysiga Puerto Portals.


Vi har faktiskt aldrig hyrt bil på någon av våra semestrar. Men nu hade ju min vän bil och hade vart så snäll och lånat en extra bilbarnstol åt Oscar oxå. Så vi gled runt längs kusten och i Palma stad ner cabbat! Gissa om Oscar & jag älskade det.


I Palma hade vi några ärenden och fick en liten sightseeing och bland annat fick se den otroligt fina katedralen. Jag har ju vart i Palma stad flera gånger tidigare, men inser att det är ju 7 år sen jag träffade P, så det måste vara 8 år sen jag var i Palma sist. Galet vad tiden går fort. I Palma fanns även flera stora roliga lekparker oxå som hon visade mig. Men vi hann tyvärr aldrig besöka någon lekpark i Palma stad. Bara i Portitxol och den får ni läsa om imorn. För er som gillar att shoppa finns det bra shopping både i stan och i ett shopping center precis i utkanten av Palma.

Har du vart i Palma? Gillar du staden?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Har bott i Palma stad, i de gamla kvarteren….hade utsikt mot katedralen från terassen…men det var många år sedan.
    Mallorca har därför en given plats i mitt hjärta……så fin ö.
    Kram Titti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *