Jetlag de luxe

Man kan ju minst sagt säga att vi alla har jetlag de luxe! Strax efter 1 svensk tid sov vi allihopa och då är klockan ju bara 18 mexikansk tid, vilket innebar att middagen hoppade vi över. Lunchen vi åt när vi när vi kom vilket egentligen blev vår middag.


Imorse vaknade Oscar strax efter 3 mexikansk tid alltså runt 10 svensk tid. Så han fick ligga och kolla på Madicken och Emil i sängen till strax innan 5 när vi orkade gå upp och äta Mariekex som jag hade med mig. Stackarn var ju såklart hungrig. Vid 6 tiden gick vi till Sportsbar som är öppen nästan dygnet runt och åt frukost no 1. Det blev sandwich och melon och cappuccino. Perfekt att man kan få något att ära och dricka nästan bär man vill. Sen gick vi ut på en promenad i Playacar, medan vi inväntade att den riktiga frukostbuffen öppnade. Ni får såklart veta hur jetlagen fortskrider!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *