Hellenius Hörna TV-inspelning

Ikväll har jag varit på ett riktigt trevligt event som Tampons for free ordnade tillsammans med Linda, Annelie och Bambi, bloggar mer om det imorn! Dock var kvällens avslutning med inspelning av Hellenius Hörna det roligaste! 🙂


Så himla skoj och få vara med och se hur en TV-inspelning går till och se hur mycket de gör för ett 23 min långt program! Vi var där över 1h! Jag vet inte om jag får avslöja det?! Men Tomas Ledin var kvällens gäst, så det var väldigt bra & intressant!


Har du varit på någon TV-inspelning någon gång? Det är ju såklart nåt som är jätte roligt om man har lite större & äldre barn. Ofta finns det många olika TV-inspelning att vara publik till olika TV program. Så googla runt om du är intresserad av det!

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *