Oscar har åkt på semester!

För drygt 1h sen åkte Oscar iväg på sin första semester utan sin mamma & pappa! Det känns stort!


Han var helt överlycklig av att få åka med mormor hem i bilen till Dalarna. Han bara sprang mot bilen! Dock fick mormor ta vår bil med Oscars stol i, så han fick sitta ordentligt å säkert. Så lämnade mormor sin bil åt oss så tar vi den upp till Dalarna imorn el på tisd!


Oscar vinkade glatt å sa; Hejdå Mamma – Hejdå Pappa innan de skulle åka och var super glad 🙂

För att göra det enkelt så fick de åka under hans lunch nap. Så de åkte vid 13 så sover han förhoppningsvis hela vägen upp till Dalarna.

Kändes så himla sorgligt att lämna honom, han har ju aldrig åkt ifrån oss. Utan jag har ju åkt ifrån honom flera gånger, men nu var det ju 2,5 månad sen jag var ifrån honom, så nu känns det riktigt konstigt! Det gör ont i mamma hjärtat. Men jag vet att han kommer få det toppen med mormor i Dalarna. Så åker vi upp imorn eller på tisd, beroende på hur mycket vi längtar efter honom hihi!

Brukar du lämna bort ditt / dina barn? Mormor e ju en av favoriterna så jag är helt övertygad om att det kommer gå bra!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *