Coola tandborstar på resan!

Hur många gånger har man inte glömt tandborste när man ska ut å resa?! Tro mig eller ej men trots att jag som packar min väska minst en gång per vecka å reser iväg under vinter halvåret har ofta glömt tandborste. Lika surt när man kommit fram. Men senaste tiden har jag faktiskt alltid en ny tandborste i min crewväska så jag vet att jag har en med iaf!


Har ni sett Jordans nya tandborstar med snygga skaft i olika varianter? Jag fick hem ett gäng tandborstar ifrån Jordans Individual Design Collection 2012 i veckan och tyckte de med hjärtan, stjärnor och pussmunnar var riktigt söta å verkligen min stil! Men det finns verkligen en cool tandborste för alla smaker! Kanske roligare även för barnen att få en Jordan tandborste med ett roligt motiv, så kanske det blir roligare att borsta tänderna. Här hemma är det inte alltid så populärt att göra det varje morgon och kväll – men ett ont måste!


Nuförtiden när man reser ska man ju inte bara komma ihåg sin egen tandborste utan även Oscars som är lika viktigt. När vi reser har vi lite olika ansvar vem som packar vad och maken har faktiskt ansvaret att se till att allas våra tandborstar + våra tandkrämer är med på resan 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *