Fri entré till Legoland

Idag gick jag förbi Ica Maxi på väg hem från gymmet för jag skulle köpa en ny box med Piggelin åt Oscar. Glass hör väl definitivt till sommar & semester?!


Då såg jag på förpackningen att ett barn får fri entré till Legoland i sommar. Så har du planer att resa dit – köp en förpackning Piggelin så får barnen dubbel glädje å nästan för inga pengar alls 😉 Legoland är generösa, har ju tidigare bloggat om flera sätt att få fri entré för barn till Legoland. Har någon av er varit där? Hur var det? Jag har aldrig varit där, men hoppas att komma dit nån sommar. Denna sommar hinner vi tyvärr inte med det.


Vilken är din favorit glass? Jag älskar ju både mjukglass och kulglass gärna med choklad smak!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *