Pedagogiska ”pysselböcker” till resan 

  
Alltid när vi reser ser jag till att ha med mig pysselböcker eller målarböcker till O att sysselsätta sig med. Men nu är han så stor och dessutom väldigt intresserad av att både räkna och skriva. Så när jag hittade dessa böcker Jag lär mig Bokstäver och Siffror liksom Jag lär mig Räkna och Skriva tänkte jag direkt att de skulle passa sonen. 

   
 
Jag hade nog tänkt att spara de till en resa. Men när jag tog fram dem blev O jätte glad och satt och gjorde uppgifterna. Det handlar om att fylla i bokstäver, se vilka bokstäver som fattas, skriva bokstäver och räkna enkla tal och öva siffror. Verkligen jätte bra böcker för de som är intresserade att lära sig alfabetet och räkna. 

  
En jätte bra julklapp eller inför en eventuell lång resa under jullovet. 

Har du tips på några andra pedagogiska bra böcker? 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *