Evrenseki – shopping!

I området runt Sunwing Resort & SPA Side West Beach finns gott om shopping! Det tog bara lite tid innan jag upptäckte det… Man får gå en promenad på ca 5-10 min mot stora vägen och sen finns det massor av affärer längs huvudvägen. Dock väldigt likvärdiga affärer med kläder, skor, souvenirer, små Supermarkets, apotek, frisör mm mm Det är ju inte direkt några stora Supermarkets, men något billigare än det som finns på hotellet. Men när vi frågade i receptionen på hotellet efter ett supermarket i närheten av hotellet, sa de att det inte fanns….. Så det har ju mest enklare saker. Jag har ju fått många frågor ang detta för er som ska resa hit.


Det är liksom stora betong anläggningar som kanske inte ser så roliga ut men dessa ligger längs huvudvägen / stora vägen in mot Side och här kan man hitta det mesta. Beroende på vad man har för krav, det är ju fortfarande en turistort… Vi shoppade ju inget speciellt, då jag reser så mycket ändå och shoppar massor. Men det finns ju som sagt om man vill shoppa.


Det ser kanske inte så roligt ut, men de har ett relativt stort utbud. Dock inte lika stort som shopping utbudet är i Kumköy eller inne i själva Side.


Jag & Petra hittade även till Evrensekis lite mer lokala centrum som låg lite längre bort, men där fanns oxå lite shopping.


Å här är Evrensekis egen lilla busstation där bussarna avgår ifrån till alla orter, men det var enklast att hitta busshållplatsen längs vägen ifrån hotellet.


Vill man testa på lite billigare massage än hotellet fanns det oxå, dock gick jag bara på Sunwing Resort & Spa Side West Beach – så det är inget jag kan rekommendera. Men ville bara visa lite av varje av vad som fanns. Tyvärr såg jag inte så mycket restauranger. Det verkade som de flesta hotellen i närområdet var All inklusive hotell, så vi åt faktiskt inte på någon annan restaurang än på hotellet föruom den kvällen vi var in till Side.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åh, Magnus och jag bodde precis bredvid busstationen i höstas när vi var iväg till Side. Känner igen platserna på alla bilderna! Kram

  2. Ser härligt ut. Fortsätter man längst huvudvägen för att komma till Kumköy. Det står på Vings sida att det ska ligga 2 km bort. Är helt emot all inklusive och bufféerna men det låter på inlägget att man får nöja sig med hotellet eller åka till Side. Kumköy känns som ett promenadavståndsalternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *