Tigers film

Vi tog ju en promenad ner till stan och jag hade ju hopp om att skruttiz skulle sova, men icke…


När vi kom fram strax efter 12 var det tok mycket folk utanför biografen och där hittade vi min vän Linda med familj. Så söta lilla Norah tog Oscar i hand och ledde honom in på bion.


Väl där inne var det fotografering och jag hade hoppats på en fin bild på Oscar tillsammans med Felix och Norah som ställde sig så fint i valvet med ballonger, tyvärr sprang Oscar bara runt och nästan mejade ner ballongerna… Så han fick komma upp i min famn istället!


Det bjöds på massa gott snacks ifrån Småfolk åt barnen, var ansiktsmålning, rittävling, men Oscar sprang mest omkring i hela biosalongen och var tok vild så jag tror ingen missade oss 😉

När filmen väl började stod Oscar på sin plats och var riktigt imponerad av den stora bioduken och filmen. Han stod och kollade ca 10 min och satt sen i mitt knä ca 5 min, sen var det dax igen och springa omkring…. Så tyvärr fick vi gå därifrån.. Jätte tråkigt 🙁 Jag som så gärna ville se filmen och älskar att se film på bio… 23 månader kanske är lite för litet att gå på bio? Annars är det jag som har en son med lite för mycket energi eller myror i brallan…???!!! Jag hade hopp om att det skulle gå iaf 😉


Med oss hem fick vi en söt liten goodiebag oxå. Jätte kul med barnevent och bio, hoppas han är lite lugnare när vi går på bio nästa gång.

Tusen tack Mgroup PR & Event för ett fantastiskt bra ordnat event och att vi fick komma 🙂

Spana också in

4 kommentarer

 1. Hej söta!
  Jag skulle jätte gärna vilja ha dig som gästbloggare! Skulle du vilja det? 🙂
  Märk mejlet med ”Gästblogga” och mejla till ann_sofie_s@hotmail.se
  Inlägget kommer publiceras någon gång mellan 14-28 Juni (då jag ska till Kreta med familjen) så jag behöver då så fort som möjligt så jag kan lägga in det!
  Vill du göra flera inlägg så skicka ett inlägg per mejl.
  Kramis!

 2. Hej, kul att ses idag. Synd att vi inte hann prata mer men man måste ju hålla koll på barnen!;)
  Ha en fortsatt skön söndagkväll!

 3. Bus-Oscar:) för en gångs skull kändes våra barn lugna;) tvååringar är fulla med spring i kroppen! Ses snart igen hoppas jag, en lekdejt på hemmaplan funkar nog bättre!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *