Iiamo Go Nappflaska – ultimata prylen på resan!

Min senaste beställning inför vår resa är en Iiamo Go NappflaskaDenna  revolutionerande nappflaskan värmer upp mjölken utan el. vare sig du är i bilen, på planet, på cafét, på stranden eller i parken. Hemligheten är en organisk värmepatron. Ingen el, inga sladdar, inga begränsningar. Hur bra och smart låter inte det? Verkligen en ultimat pryl att ha med sig när man har en liten bebis eller ett litet barn, som Oscar som fortfarande äter välling.

Jag tänkte det var smart att ha denna med till exempel om han vill ha välling på transfer bussen till hotellet eller när man ska flyga hem och det är sent på kvällen och det kanske blir en flygförsening och man ska kunna göra välling på flygplatsen eller om vi går ut och äter på restaurang och vi vill enkelt kunna värma vällingen och de inte har någon mikro på restaurangen eller något liknande.

Annars är det ju även perfekt när man är ute och åker bil och man behöver välling direkt och kanske är på en motorväg och kommer inte åt varken varmvatten eller en mikro.Är det någon av er som har testat en Iiamo Go Nappflaska?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *