Alfons sviten på Alfonshotellet

Nu har vi nästan nyligen kommit hem från vår lilla miniweekend på Alfonshotellet. Oscar somnade för en stund sen och jag har packat upp allt och tänkte nu hinna blogga lite med bilderna som jag tog med min kamera.

Alfonssviten var ju verkligen överförväntan måste jag säga. Hela familjen gillade den skarpt. Ett helt lekrum bara för Oscar och med hela FYRA sängar i, så med andra ord för fyra barn 😉 Så Oscar kunde verkligen välja och vraka i vilken säng han skulle sova i! LYX!

 

 

 

 

 

 

Sviten var stor och rymlig och med två skåp med lite leksaker, spel och böcker. Oscar gillade att hänga i de stora fönstrena och spana in den fantastiska utsikten som var från våning 15. Sviten hade rum 1522 med två gigantiska fönster från båda rummet, så O höll till där och kollade på bilarna!!!

Efter en kväll med god middag i restaurangen och massor av lek i Alfonslekland i lobbyn (kommer  inlägg om det senare) så somnade han som en stock i underslafen i våningssängen. När vi kom upp till sviten efter lek i leklandet så gick han direkt självmant och lade sig i den undre sängen, så han var nog riktigt trött och klockan var ju då strax innan 21 oxå. Vi bäddade med en madrass nedanför sängen, OM han skulle trilla ur. Detta var ju första gången som han sov ensam i en riktig säng. Mammas stora kille…..kändes så konstigt och titta på honom när han låg i den där stora sängen själv, men ändå roligt!

 

 

 

 

 

 

 Idag hann vi oxå leka en liten stund i rummet, min lilla son älskar ju att klättra, så klättra upp och ner för våningssängen var ju verkligen en höjdare för honom och även i fönstret.

 Jag kan inte mer än starkt rekommendera Alfonshotellet, vi blev alla väldigt positivt överaskade och Alfonssviten var verkligen överföräntan liksom hela hotellet. Så har ni nu inga planer inför en ledig helg tillsammans eller i sommar, så rekommenderar jag er absolut att åka hit – jag lovar er en härlig vistelse! Och har du möjlighet lyxa gärna till det med Alfonssviten.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Så härligt! Vi gillade verkligen också Rica Talk hotell.
    Nu finns mitt resfyllda inspirationsforum också på Facebook. Sök Globetrottermamma och Gilla gärna! Fullt med reseinspiration för mammor och pappor och deras barn.
    🙂
    Nu t. ex ett reportage om Sveriges (kanske) mest beresta 4-åring. Stundande reportage om bergsvandring (med barn) på Gran Canaria, citysemestra – med barn – i Tokyo, tälta i Italien, semestra med flera barn i olika åldrar. MED MERA MER MERA. Mmm, Globetrottermamma ska man inte missa, thi hi.

    Kram Rosita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *