Ansiktsmålning i Miniland

En av höjdpunkterna för veckan för Oscar VET jag är att bli målad i ansiktet. Så igår på fm när vi var i Miniland fick jag se att de hade ansiktsmålning på em och frågade Oscar om han ville måla sig i ansiktet. Och han pratade och pratade om det och att han ville bli spindelmannen. När vi var i Turkiet förra året så blev han oxå målad till spindelmannen så jag tror han måste kommit ihåg det. Jag fick förklara för honom att först ska vi äta lunch och sova en stund sen ska du få bli månad i ansiktet. Direkt han slog upp ögonen var det första han sa; ”Mamma gå och måla”. Vilket minne barn har.


Han satt som ett ljus hela tiden. Men tjejen som målade honom var riktigt skicklig så det gick snabbt. Å resultatet blev han riktigt nöjd med. Lekledarna här på Miniland på Sunwing Side East Beach är super gulliga. Visst blev han söt?!


Jag har beställt nya solskyddskläder åt Oscar igen ifrån Solamigos igen. Super läckert med orange och blommigt.

Spana också in

1 kommentar

  1. Det är alltid kul att följa med på dina resor:) Och Oscar har alltid så fina solskyddskläder. Tack för tipset jag ska spana in Solamigos!

    Den 29 april åker vi till Rom, snart dags! Jag gästbloggar gärna hos dig,
    ha det nu underbart i Turkiet kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *