Dreamers & Doers

Idag bjöd min vän Linda med mig på ett jätte trevligt och roligt heldags event Dreamers & Doers på Rival med riktigt många inspirerande föreläsare. Egentligen handlade eventet främst om att ”starta eget företag” och det är inget som jag har direkt planer på, men jag relaterade mycket av vad som sades till exempelvis min blogg när de gällde många saker och bland annat PR tips, så jag fick mig många tanke ställare, men det mesta stämmde faktiskt på mig.

Framför allt ska man BRINNA för det man gör och jag brinner ju verkligen för att RESA och att blogga om en massa tips och olika resor, roliga aktiviteter för barn osv. Jag tycker verkligen detta är jätte kul, annars skulle jag inte göra det. Större delen av mitt liv har bestått av resor och jag älskar att skriva så jag delar mer än gärna med mig av mina erfarenheter. Så det var verkligen en härlig inspirationsdag där jag fick en massa ny energi och dessutom trevligt med en god lunch, trevligt eftermiddagsfika och en härlig goodiebag med sig hem 🙂

Vad är det som får dig att blogga? Jag brinner verkligen för min blogg 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *