Välling!

Den här veckan kommer ni att få många bra packtips inför en bra resa med barn 🙂 Nu närmar sig vår Thailandsresa med stormsteg och jag måste själv börja packa inför vår resa idag! Jag jobbar igen hela nästa helg och jag hatar att stressa och vara i sista sekund, jag vill verkligen ha kontroll och ha ordning och reda när vi ska iväg på en resa!

Välling finns ingen annanstans än i Sverige, vad jag vet?! Så välling är ett måste om ditt barn dricker välling. Vet du / ni om välling finns någon annastans i världen?


Jag har lite beslutsångest om vi ska ta med ett eller TVÅ paket välling? Vi är ju borta totalt i 16 dagar. . . och ibland dricker Oscar både en välling på kvällen och natten och ibland bara kvällen och ibland ingen…. Det är ju så svårt oxå…..samtidigt OM han skulle bli sjuk…så brukar han ju sluta äta, så då är det ju bra med lite extra välling. De behöver ju dessutom dricka mycket och välling kan ju vara ett bra mellis oxå om han inte gillar maten där?!

Hur brukar ni gör när ni är ute och reser? Tar ni med ett eller två paket välling när ni är ute och reser länge?

Spana också in

5 kommentarer

 1. Ett tips kan ju vara att hälla ut lite vällingpulver i en vanlig plastpåse att ta med som komplement till en vällingförpackning. Två hela förpackningar kan ju vara för mycket och en förpackning riskerar att bli lite för lite … Så det är mitt tips.
  🙂
  //Rosita

 2. Jag reste mycke med min son när han var liten och hade alltid med mig extra mycket välling,hellre för mycket än för lite 🙂 Å som sagt blir dom sjuka så e de ju bra att ha med sig så dom får i sig mat 🙂
  Så ta med dig 2 paket! 🙂

 3. Nu har vi ju bara rest en gång med Linus. Men vi valde absolut att ta för mycket. Just med tanke på om han skulle bli sjuk. Dessutom gillade han inte maten när vi var borta, så det gick åt lite extra välling där!

 4. Ta med rejält, vissa saker ångrar man bara att man snålar med när man väl är på resan. Sempers 1-årsvälling finns numera även i portionspåsar. Mycket dyrare per portion än stora förpackningen men väldigt smidigt för tex flygresan! Ska själv ut och resa och funderar på hur man smidigast värmer vällingen? Behöver ha med någon form av vattenkokare, doppvärmare eller liknande (kommer inte finnas på alla ställen där vi ska bo) några tips?

 5. Ta med mycket om han gillar det. Vi har varit i Thailand flera ggr med våra barn, nu 7 och 4 år, när 7 åringen var 1 år och nästföljande år så hade vi med oss så han kunde dricka en liter pm dan och vi har även haft samma till 4 åringen, även nu senast som var i dec/jan, och det har nästan alltid gått åt. Nu sist hade jag med 8 pkt, oftast har vi varit en månad och då har jag haft 6 pkt. Dom har druckit morgon och kväll och ett par ggr på dan, inte alltid det passar med mattider, dom blir hungrig akut tex inna vila osv. Bättre att ha med för mycket, det går ju åt annars kan man lämna till nån behövande långresenär 🙂 Ha en underbar resa. Thailand är bäst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *