Härliga resminnen från November 

Ännu en härlig månad är förbi med en massa skoj. Oktober bjöd på två härliga solresor medan i november mötte vi vintern på riktigt. Trots bara en resa i november så var det en helt underbar familjeresa uppe i Dalarna. 

Tomteland

Vi bestämde oss för att åka på en höstlovsweekend uppe i Dalarna närmare bestämt i Mora och fira spöklov på Sagolandet Tomteland och Orsa Rovdjurspark. Det var verkligen en lyckad helg för både stora och små och jag kan starkt rekommendera detta nu till jullovet. 


NKs Julskyltning är alltid en tradition för oss i november. 


Årets första julbord intogs på Cedergrenska Tornet som verkligen är en upplevelse utöver det vanliga. 


Hemester – kallar jag det när man mesta dels njuter på hemma plan. Jag promenerar dagligen runt på Kungsholmen och ibland blir det en och annan promenad till stan. 


En kylig novemberdag lyxades det med chokladprovning med Fazer. Det passar en chokladälskare som handen i handsken. 

Jag skulle ha åkt på en pressresa till Hamburg  och gå på julmarknader i november. Men fick ställa in då jag tyckte programmet var lite för mastigt med en 6 månaders bebis. Men nästa år kanske. Julmarknader i Tyskland står verkligen på min bucketlist. 

November bjöd på många härliga upplevelser och nu får vi se vad julmånaden december har att bjuda på. 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vilken härlig månad du haft! Ja, jag förstår att julmarknaderna hade blivit för mycket med bebis. 🙂 Men så skönt att promenera i Stockholm på dagtid och få så mycket dagsljus som möjligt.

    Hoppas vi ses i kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.