Sommarlov på Mallorca!

Vilket barn skulle inte vilja få komma till Mallorca på sitt sommarlov? Det perfekta stället att ha sommarlov på. Nu kan ni hitta riktigt prisvärda resor med riktigt bra rabatter på flera olika resmål och hotell på Mallorca.

Framför allt Alcudia är ju ett av de barnvänligaste resmålen på Mallorca, men även Cala d´Or och Can Picafort har flera barnvänliga hotell!

Mallorca är en fantastisk ö, så vacker med sin lummiga natur och turkosa klar havet och dessutom bara dryga 3h flygresa från Stockholm och dessutom lite kortare från södra Sverige. Vilket kan vara en lagom flygresa för duktiga barn att sitta still 😉

Har ni inte bokat sommarens resa än passa på när det är Mallorca rea.

 

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej Lina
    Har du varit på Mallorca och har några bra tips får du gärna dela med dig av dem. (kanske redan gjort det var ett tag sedan jag tittade in här…) Vi har bokat en resa dit i september, blir Alcudia. Ska luska reda på lite när det närmar sig. Vi ser fram mot resan och längtar jättemycket. Tjejerna pratar fortfarande om Cypern.
    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *