IKEA saker ;)

 

Idag när jag landade hämtade Oscar & Maken mig för vi skulle åka till MIO & IKEA och kolla på bland annat en ny soffa, stolar och lite annat smått och gott 😉 Så himla mysigt och träffa familjen igen 🙂 Äntligen fulländad några dagar igen 🙂 Veckan som kommer är jag bara borta 1 natt, så det är skönt 🙂

 

Såklart var det riktigt julpyntat och mysig stämning där 😉

Oscar älskade granen och julgranskulorna både på MIO & IKEA, så jag som kanske tänkt att vi kanske inte ska ha nån julgran, kanske borde tänka om?! 😉 Han verkar gilla det 😉 Frågan är ju bara hur länge julgranskulorna får sitta kvar 😉

IKEA har ju grymt mycket små och billiga leksaker som jag rekommenderar att ha med på resor, just nu sålde de ut små minifigurer för 5 kr / st 🙂 Hur billigt som helst, så har ni vägarna förbi och behöver några små typ ha i bilen saker, ha i väskan saker eller ha med på resan, passa på 😉 Jag köpte ett par stycken åt Oscar och åt hans kompis som snart ska ut och resa på en långflygning 😉 Få se om de går hem ?! 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *