Sunwing Resort & SPA Fanabe

Min nästa gästbloggare är min vän Annelie som ganska nyligen har besökt Sunwing Resort & SPA Fanabe på Teneriffa 🙂 Ni har tidigare fått läsa lite om hotellet, men eftersom jag aldrig har varit där själv så får vi här veta lite mer 😉 Läs & lär 😉

”Hej, jag heter Annelie och är gift och har två barn på 2 och 4 år. Vi älskar att resa och reser mycket tillsammans hela familjen, min 4 åring har rest med oss sen hon var bäbis och 2 åringen var också bara 3 månader när han reste till Thailand första gången. Jag tycker att det är väldigt smidigt att resa med barnen, det enda jag tycker är svårt är det här med bilbarnstolar. Det är väldigt svårt och ofta t.o.m omöjligt att få tag på taxibilar med bilbarnstolar utomlands…

Ofta bokar vi regjulärflyg och reser runt i landet tills vi hittat vårt paradis där vi sen ofta stannar tills det är dags att åka hem. Men vi har lärt oss att det är bra om man har lite koll på platser innan man åker för ju äldre barnen blir desto mer otåliga blir de ju med att åka runt.

Men vår senaste resa bokade vi faktiskt vår första ”All Inclusive charterresa”. Vi kände efter en hektisk period att vi bara ville ta det lugnt och få allt serverat, slippa gå runt och förhandla priser på boende, leta restauranger som har mat som hela familjen kan äta och leta bra badstränder och pooler till barnen….. Den här gången satte vi oss och googlade på datorn på barnvänligt, varmt i oktober, barnpool med sötvatten och all inclusive och fick då upp några alternativ med det enda som inte var fullbokat var Sunwing Fanabe på Teneriffa så det tog vi!

Vi bokade en familjelägenhet som hade ett pentry med vattenkokare, mikrovågsugn, kylskåp och en stor terass som låg precis bredvid barnpoolen så det är så smidigt att springa ut och in ur längenheten om man ska hämta något. Ett barn kunde ligga inne och sova middag och den andra bada i poolen och vi föräldrar kunde sitta mitt emellan och sola på terassen medans om vi ville. Sen var maten också super, stora bufféer varje dag med olika teman och allt ingick såsom glass. popcorn och drycker.

Andra höjdpunkter var förstås maskotarna Lollo och Bernie som gick runt och lekte och sjöng med barnen och där fanns även ett miniland där barnen kunde leka inne såväl som ute i en inhängnad lekpark.


Vi hade det verkligen jätte bra och barnen kommer att leva på detta länge för de har haft otroligt roligt. Vi kan verkligen rekommendera att bo på ett Sunwing hotel när man reser med barn för har barnen det bra så har även vi föräldrar det bra. Maskotarna Lollo och Bernie gör förstås mycket till, barnen fullkomligt älskar dessa maskotar och vi föräldrar måste nog också erkänna att de är rätt härliga. Efter en vecka med dem så kan vi alla 4 både sjunga och dansa till Lollo & Bernie sången och vi saknar faktiskt dem och deras goa kramar rätt mycket…. Ja, Ving vet verkligen hur de ska få barnfamiljer att återvända för barnen kommer inte att acceptera att resa utomlands utan att få träffa Lollo och Bernie igen 🙂 ”

 

 

 

Är du sugen på att bli min nästa gästbloggare och blogga om någon härlig resa med barn, hör av dig bara; lina_g80@hotmail.com 🙂

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *