Flygplans-kläder :)

 Vad passar inte bättre för min son än att ha kläder med små söta flygplan på?! 😉 Detta är hans senaste outfit som jag tokgillar 🙂 Kläderna kommer ifrån Lingon och Blåbär 🙂

 

 

 

 

 

Blir ni sugna på dessa kläder så spana in deras sida 🙂 Flygplansbodyn finns upp till storlek 90 precis som Oscar har nu 🙂 Sen finns den även som super snygg tisha i större storlekar för er som har större barn 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Jeansen är riktigt snyggt mörkblå denim och en super snygg modell, liksom lite slimfit och ändå får en blöja plats hur bra som helst. Super mjuka och sköna 🙂 Oscar verkar gilla kläderna jätte mycket 🙂 Kvaliten känns väldigt bra 🙂

När Oscar föddes fick vi Lingon och Blåbärs Baby Startpaket så jag vet redan att kläderna håller i många tvättar och håller färgen på kläderna bra, jämfört med vissa andra barnklädskedjor där kläderna inte alls håller lika bra….. Kläderna är även stora i storlekarna, så han har verkligen kunnat använt dem länge 🙂 Så är du gravid eller har en liten köp Baby Startpaketet, jag tror inte man kan hitta bättre startpaket som är mer prisvärt 🙂 Just nu har de även 20% rabatt på alla babykläder 🙂

 

 

 

 

 

 

 Mitt lilla busfrö charmade sin mamma så han fick dricka saft ur vin glas med massa isbitar idag 😉 Han är ju fortfarand sjuk och hade ett virus i halsen… 🙁 Ni kan ju se själva räkna ut vad som hände med vinglaset. . . 😉

 

Under nästa vecka kommer även en tävling där ni får chansen att vinna en sån här flygplansbody eller ett annat plagg ifrån Lingon och Blåbär 🙂 

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *