Tröstisar !

Något så HIMLA gulligt och SMART som jag oxå fick se för första gången på underBARA BARN mässan var tröstisar 🙂 Någon som har hört talas om det???

Jag hade inte det innan mässan, men måste säga att det var en hur smart sak som helst. Det är gosedjursplåster 🙂 Så man sätter liksom ett litet plåster på såret och sen ett gosedjursplåster uppe på, så kanske det känns bättre för barnen ?! 😉 Ni måste hålla med om att det är smart?

S_701_530_gosedjursplaster_trostisar_och_plaster_2

Dessa kan jag tänka mig kommer att gå åt hemma när Oscar börjar göra sig illa lite mer, vi har fortfarande inte provat dem. Å sen hur smart som helst att ha ett sånt här litet packet i handväskan / skötväskan och SJÄLVKLART ha med på resan. Barn brukar ju lätt kunna ramla och skrubba upp benen eller armar….så jätte smart att ta med på resan och tar ju heller ingen plats, lätt som en plätt 😉

S_648_530_gosedjursplaster_insida

Spana gärna in deras hemsida och läs mer om tröstisar 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *