Mera underBARA BARN mässa ;)

Ännu mera mässa blir det nu och ännu mer bilder 😉 För er som inte tänkt åka på underBARA BARN mässan tänk OM och GÖR det 😉

Den var så himla bra och rolig 😉 Så mycket trevligt folk jag har träffat idag, så mycket bra erbjudanden och så mkt roliga & bra saker som jag har fått i alla goodiebagsen från många mässutställare och sååå mkt som jag har shoppat 🙂 Man blir så himla GLAD när man gör bra klipp, har en hur rolig dag som helst och får träffa alla glada människor 🙂 Träffade många söta mammabloggisar som jag hängde med bland annat söta Sandra, Lofsan, Jessica och sen Jenny såklart som jag gick på mässan med och Elin & Ewelina 🙂 En perfekt fredag med andra ord 🙂 Life is good 🙂 Ibland behöver man inte RESA långt för att det ska bli en BRA dag 😉 Idag räckte det att ta pendeln till Älvsjö, trotts att jag HATAR att åka kommunalt i rusningstrafik….är glad att jag nästan aldrig gör det 😉

 

Missa inte Loppi.se montern, så nu får en Dagispåse smartast är om ni går in och anmäler er på hemsidan INNAN ni kommer dit så går allt mycket snabbare 🙂 Mycket trevligt i den goodiebagen vill jag lova 😉

Hur mysigt ser det här inte ut då??? 😉 Allt för föräldrar tävlar ute denna härliga sängen, jag är med och tävlar…..man kan ju alltid hoppas 😉 Men med min otur i tävlingar så….jag har tur i andra saker istället 😉

 

 

Cyperns turistbyrå var där LOVE CYPRUS och vem gör inte det?! I Love Cyprus 😉 Och hoppas vi åker dit nästa år igen 😉 Vår resa dit i våras var ju lovely. Jag fick både en LOVE CYPRUS häst i miniformat/gossedjur och en ryggsäck åt Oscar 😉

Otroligt maffig entré var det 😉 Oscar skulle ha älskat att se alla ballonger och färger 😉 Idag fick han faktiskt gå på dagis…känner mig som en dålig morsa, men dels så är det fortfarande hans inskolning och jag vill inte bryta rutinerna, nu när han precis kommit in i de och sen hade jag några möten oxå – så vi kanske kanske åker dit på söndag igen och då får han såklart följa med 😉

Bilderna ovan är lånade från underBARA BARN 😉

20111014-123429.jpg

Jenny lyckades med att ta kort på mig när jag TOKSHOPPADE hos LUNDMYR 😉 Jag bara älskar deras kläder och tycker de e såå himla fina 😉 Nån mer som gör??? Dock fanns det tyvärr inte så jätte mycket killiga kläder…. 🙁 Men tjejiga kläder…så en nära vän till mig som ganska nyligen fått en dotter kommer snart att bli glad, hoppas jag  😉

Söta Sandra som jag oxå lånar några bilder från  😉

Libero bjöd på en generös goodiebag 😉

Likaså Yasuragi 😉

Yasuragi SPA ska ni få läsa med om nästa vecka 🙂 De har snart höstlovsveckor för barn från 12 år 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *