Sommar sommar sommar…

Börjar ni också längta efter sommaren eller har ni kanske också en härlig utlandsresa till sol och värme som väntar på er? När jag var på Polhems sommar pressvisning i veckan fick jag riktig sommar längtan. De visade upp så många snygga sommar outfits och bikinisar. Det var verkligen så många bikinisar som jag ville ha. Spana in de här snygga ifrån Trofé. Förra året beställde jag en super snygg ifrån Trofé och funderar även på att beställa en till vår nästa resa.

20140215-142950.jpg

Damella hade och väldigt fina bikinisar och därifrån hade jag up en förra året. Både den här marina och klassiska svarta gillar jag starkt.

20140215-143050.jpg

De visade även super snygga solglasögon från Specsaver. Så där var det många jag verkligen ville ha… Solglasögon passar ju dessutom liks bra i vintersolen som i sommarsolen.

20140215-143218.jpg

När man reser vill man ju även ha snygga väskor eller hur?! Jag hittade den här svarta och vita från Kicks som jag blev helt kär i. Perfekt rymlig väska att ha både som handbagage när man reser eller kanske som strandväska. En ny resväska skulle jag oxå verkligen behöva. Se så härliga färger till våren på väskorna.

20140215-143424.jpg

För att inte tala om alla snygga sommar kläder de visade upp. De var märken som Valerie, Hosk, Isolde m fl och många fina outfits som föll mig i smaken.

På skönhetssidan visade de även Lee Staford som har ett grymt bra torrschampo. Det är ett måste för mig som flyger mycket. Mitt hår känns ofta fett… Men med det torrschampo så får jag både volym i håret och det fräschas snabbt upp.

20140215-143655.jpg

Claes Ohlsson visade oxå upp sin bästa sommar sida, hur mycket längtar man inte efter sommaren när man ser de här bilderna?!

20140215-143749.jpg

Liksom Jotex inspirerade med härliga sommar prylar.

20140215-143826.jpg

Nytt för i år är deras handdukar / badlakan Happy med mjuk och härlig kvalité.

Längtar du till sommaren när du ser allt detta?

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej hjärtat, oj vad du reser, vad härligt det ser ut. Själv känner jag mig som en urvriden trasa, det har varit så otroligt mycket på sista tiden att jag knappt hunnit med något alls. Men nu väntar Thailand, på måndag åker vi, med Finnair, till Bangkok och sen vidare direkt till Koh Chang, sex nätter, sen tillbaka till Bangkok och hänga där i två nätter. Du ska inte vara i krokarna :). Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *