Barnvänlig hotell checklista

Igår bloggade jag ju lite om vårt senaste hotell på Rhodos och hur VIKTIGT det är att verkligen läsa OM hotellet och till och med det finstilta så man inte blir besviken när man reser iväg på semester. Nu blev ju vi inte besvikna alls på hotellet direkt….MEN jag hade ju som jag nämnde lite högre förväntningar av hotellet när det var 4 Stjärnigt 😉

 

Här har jag hittat en super bra barnvänlig hotell check lista som jag verkligen kan rekommendera er att läsa INNAN ni bokar er resa 🙂 Jag tycker sidan verkligen tar upp ALLT man bör tänka på innan. En annan sak som vi missade att kolla upp innan, eller jag inte ens har tänkt på….var att barnpoolen på det senaste hotellet var 60 cm djup…..vilket innebar att Oscar inte kunde stå själv 🙁 Irriterande till en början, men han hade ju både sin simring samt armpuffar, så han badade så glatt ändå 😉 Men på semestern innan, så var barnpoolsdjupet 40 cm, vilket innebar att han kunde gå runt i poolen själv hur enkelt som helst……kliva i och ur poolen själv, så reser man kanske bara en gång per år och vill ha en lyckad semester, kolla upp ALLT INNAN du reser  eller bokar er resa 🙂

Grymt glad att få bada m pappzen i den stora poolen 🙂

 

Passa på att vara med i en annan resa med barn bloggtävling om ni vill 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *