Oleary’s i Karlstad med både mat och spel

När vi går ut och äter med barnen försöker vi hitta så barnvänliga restauranger som möjligt. Det är till stor fördel om de har både barnmeny och någon form av anpassad meny till vår allergiska son. Sedan är det naturligtvis ett extra plus om det finns något roligt att göra på restaurangen med barnen.

Läge

När vi var i Karlstad förra veckan åt vi middag en av kvällarna på O’Learys. Vi bokade bord tidigt, redan vid 18 så det var nästintill folktomt inomhus där vi valde att sitta.

O’Learys ligger i Karlstad innerstad precis vid torget.

Minigolf 9 hål

Medan vi väntade på maten kunde barnen spela minigolf och var hur nöjda som helst. Efter middagen passade vi även på att spela en runda hela familjen. Det är verkligen en rolig familjeaktivitet och faktiskt lagom med 9 hål också. Speciellt för en 3 åring.

Varmrätter

Vi åt alla lite olika rätter allihopa. Jag som älskar fisk åt deras sotade laxfile med söt potatis mos och räkor och grönsaker. Riktigt bra smakkombinationer.

Maken älskar burgare och åt deras Creamy Blue & Salty Crisp Bacon & Blue Cheeseburger. Långt namn men den var riktigt god.

Barnmeny

Min ena son åt deras sprödfriterade torskrygg med pommes och sås.

Allergivänlig mat

De anpassade såklart maten till vår ägg- och mjölkprotein allergiska son, så han åt en hamburgare med glutenfritt bröd, pommes och grönsaker.

Desserter

Desserterna lät så goda, så vi kunde naturligtvis inte låta bli. Barnen gick all in på glass, ena sonen på sorbet såklart som han kunde äta. Maken och jag delade på en Choklad Brownie med kolasås och salt rostade pekannötter med mjölkchoklad glass – hur gott som helst.

Bowling

Efter minigolf rundan blev det en bowling match och jag skäms nästan att säga att jag vann bakifrån. Men vi hade en riktigt mysig kväll. Vi var nästan ensamma på bowling banorna denna soliga torsdag kväll.

O’Learys kanske inte är att rekommendera med barn en sen fredag eller lördag. ( Kan tänka mig det är mer party då). Men en torsdag klockan 18-21 passade det utmärkt och var lugnt, trevligt och väldigt roligt.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *