Nästa resa börjar närma sig… 

Det är hög tid att ta fram solhatten, bikinin och flip-flopp igen och packa till nästa resa. Nu var det hela fyra månader sedan jag var på en solresa, så denna resan är riktigt efterlängtad. 

En favorit i repris blir det. Men denna gången en tjejweekend med fokus på spa tillsammans med en av mina bästa vänninor Diana. Vi älskar ju det här med sparesor och detta blir faktiskt vår fjärde Sparesa på sju månader. Underbart. 

Denna gången hoppas vi återigen på sol, sand och salta hav. På lördag åker vi mot sydligare breddgrader och närmare bestämt till Gran Canaria. En av mina favorit öar. Denna gången ser vi fram emot avkoppling, spa, solnedgångar och god mat och dryck. 

Ni hänger väl med? 

Spana också in

5 kommentarer

  1. Härligt med sol, åker själv dit med familjen om en månad. Denna gång ska vi testa bo på Vings OBC.
    Kanske du som van Gran Canaria resenär har tips på var vi hittar brashopping? Är det LAS Palmas som gäller då eller finns det månne närmare Playa del cura?

  2. Så trevligt!! GC är ett säkert resmål angående väder. Min käre far bor där 6 månader om året. Man skulle ju kunna tro vi är där ofta. Så är inte fallet. Vi bor ju själv i Spanien. Så vi åker till Stockholm för att hälsa på honom och så många fler. Spanjorerna är härligt!! Ska bli roligt att få följa med dig på resan. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *