Solig söndag i Stockholm 

Alltså vilken underbar dag vi har haft i vår vackra huvudstad idag. Stockholm har verkligen visat sig från sin bästa sida idag. Tänk vad lite sol gör mig lycklig. 

Brukar du också känna lyckorus av solsken? Även dessa härliga barnvagnspromenader gör mig så lycklig. Gå Kungsholmen Runt brukar jag göra ofta, men nu var det ett tag sedan. Och även länge sedan det var så fint väder som det var idag i Stockholm.  Visst var det en bitande kyla, men med varma kläder på så gjorde det inte särskilt mycket. Jag bara promenerade och njöt och insåg hur lyckligt lottad jag är som bor här. 


Hemester – när den är som bäst. 

Mitt bästa tips att se Stockholm är verkligen att promenera. Stanna upp, titta och njut! 

Promenader är egentligen underskattat. Tänk så mycket man får se. 


Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *