Tre nätter – tre olika hotell

Tiden bara flyger iväg… Nu har jag jobbat rätt intensivt i tre dagar som ni kanske märkt… Hunnit med tre olika destinationer / hotell på tre nätter… Man vet aldrig vart man hamnar och det är ju detta som är tjusningen med detta jobb. . .

20140215-081806.jpg

En dag i Oslo, en dag i Las Palmas och nu sitter jag i Bergen i Norge och väntar på mitt flyg hem.

Bloggen blir såklart lite lidande när jag jobbar mycket och inte har hunnit förinställa flera inlägg. Men lovar er flera resinapirerande inlägg inom kort. Idag väntar ju Grekland Panorama mässan i Globen och där måste det finnas massor av härlig inspiration som jag ska dela med er. Kanske ses vi där i em?

Å jag ska utse vinnarna i tävlingarna oxå. Kika in imorn igen så hoppas jag hinna med det. Idag går all ledig tid åt familjen som jag längtar efter!

Ha en härlig dag!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *