Jorden runt med barn?!

Dagarna bara flyger iväg å jag känner att jag hinner inte riktigt med det jag borde och måste göra… Nån som känner igen sig? Jag har till exempel flera trevliga inlägg om Turkiet resan att presentera för er, måste bara få till inläggen… Har ju massor av härliga semester bilder! Lite mer kalas firande inlägg – men tiden räcker inte riktigt till, men ha tålamod det kommer. No 1 för mig är ju förstås Oscar så han går såklart i första hand vad det gäller allt 😉


Idag har vi vart hemma och lekt hos Oscars kompis Edgar efter dagis. Oscar går oftast bara till kl 15 om dagarna, så vi måste eller hittar nästan alltid på nåt kul varje dag.


Så idag blev det häng på deras mysiga innergård med massa roliga leksaker som Edgar hade. Man märker verkligen hur roligt han tycker det är med nya leksaker eller vad de uppskattar andras leksaker. Edgar hade fått en jätte rolig Wiggle-Cart i present som O blev tok förtjust i!


Sen passade jag även på att bebis mysa med sötaste lille Walter oxå, som är Edgars lillebror. Det komiska var att sist vi lekte var för exakt 3v sen när de var hemma hos oss och dan efter kom lille Walter till världen.

Mysigt med en liten bebbe. Jag kan inte riktigt fatta att Oscar var så där liten eller ännu mindre…

Ni som hängt med i bloggen minns väl när Edgar reste jorden runt förra hösten?! Snart är det väl även Walters tur att resa jorden runt, eller hur Mamma Malin?! 😉

Har du funderat på att resa jorden runt m ditt barn nån gång? Viljan och tanken har slagit mig, men jag tror vi aldrig kommer att göra det tyvärr … Min make är alldeles för bekväm för det 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Vilka fina bilder, jättesnygg bildlayout!

    Ja visst hade jag kunnat tänka mig att åka jorden runt. Men vi vågade inte ens åka på en västindienkryssning på bröllopsresa då vi inte vågade åka med barn(Lukas skulle då vara 9 månader). Det blev en resa till Rhodos istället i höst.

    Jag skulle ha lusläst din blogg lite innan vi bokade. Då hade jag känt mig trygg att bege oss ut på en långresa med barn.
    Västindien lockade ju faktiskt lite mer än Rhodos, hehe=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *