Januari 2016 – bästa resmånaden 

  
Januari 2016 kommer bli en svårslagen resmånad i år. Vi hann med både en mysig jullovskryssning till Helsingfors med Silja Serenade och en 2 veckors semester till Karibien och Dominikanska Republiken. Nu får jag snart inte flyga längre. Går in i graviditetsvecka 25 idag och jag flyger inte gärna utan försäkring. Så nu blir det dryga eller knappa 3,5 månads väntan på bebisleverans och sen är tanken att tillbringa sommaren i Sverige med vårt lilla hjärta. Såklart några mindre utflykter inom Sverige innan dess oxå. 

  
Vecka 24 på stranden Playa Dorada  – förra veckan. 

Men vem vet kanske kliar det för mycket i mina resefingrar så kanske det blir en resa. Både Kroatien,  Grekland och Spanien  står högt på min sommar reselista. 

Vart går din nästa resa? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Hej Liniz!
    Vi har bokat en resa till Mexico i mars! Vi har två barn 7 och 10 år gamla. Läste din berättelse om Mexico, lät fantastiskt! Nu känner jag mig dock orolig över zikaviruset som sprider sig, samt denguefeber mm. Hur tycker du vi ska tänka? Boka av, boka om, åka dit :-)) är det svårt att undvika myggor?
    Bästa hälsningar Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *