Småbarns morsa på galej….

…så här såg det ut när en stressad & halv sliten småbarns morsa skulle iväg på galej ikväll;


Jag bjuder så gärna på denna bild! Tro mig eller ej men så här har jag lyckats komma till jobbet en gång oxå…med uppstigning klockan 4 på morgonen – när man e trött kan allt hända! En gång ingen gång…. Men hur lyckas man sätta på sig fel stövlar TVÅ gånger??? Jag skyller idag på vädret, hade tänkte ta ett par pumps eller stövletter men tyckte det var lite kyligt så jag tog stövlar till kjolen istället…. Å det skulle jag nog inte ha gjort… Har alldeles FÖR många stövlar i garderoben och blandade dessutom privata stövlar med uniforms stövlar….!

Nu e jag på väg hem och ser fram emot en varm säng och att få sova och få sovmorgon!!!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *