Lollo & Bernies Buffet

Lollo & Bernies Buffé på restaurangen La Tasca är helt fantastiskt bra 🙂 Oscar gillar den starkt !!!


Jag är så tacksam att det har massa mat som barn verkligen gillar iform av köttbullar, pizza, pasta, chicken bits, grönsaker, korv mm och massa god frukt till efterrätt.


Perfekt mat för de här små liven. Alla barn under 12 år äter gratis på buffén vilket är toppen.


Allt ser fint och fräscht ut och de är väldigt snabba med att fylla på maten om den tar slut.


Framför allt massor av god frukt och vattenmelon har verkligen blivit Oscars nya favorit.


För er som har allergiska barn så finns oxå alternativ till barnen och det står enkelt vad som är i bredvid maten i form av små stjärnor. I Sverige är det ju väldigt många barn som är allergiska mot viss sorts mat, och det ska ju definitivt inte förhindra en semester resa, men på sunwing resorts kan man verkligen känna sig trygg!


Idag hade de korv och spagetti som är Oscars favorit, och han åt verkligen igen all mat för 3 dagar idag tror jag! Har nog aldrig sett honom äta så mkt lunch som idag!!!!


Personalen i restaurangen är oxå super trevliga och gulliga med barn och det är grymt bra service!


Jag & Peter äter à la carte varje dag och en av mina favoriter är ju Phad Thai Chicken och den är super god och fin när man får den 🙂 Jag har nästan ätit mig igenom de flesta rätter av Thai maten och har inget att klaga på / super gott.

Ytterliggare ett stort plus när man reser med barn, gratis mat till alla barn under 12 år och det finns alternativ att välja mellan !!!

Funderar du på att åka t Thailand nästa år, kan jag starkt rekommendera Sunwing Resorts Kamala Beach 🙂 Du kommer absolut inte bli besviken!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *