Vi längtar till Thailand. . .

Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Thailand på semester 🙂 Vi längtar massor hela familjen! Bara njuta av förhoppningsvis både sol & värme, äta en massa god thaimat och mysa hela familjen tillsammans.

Som jag bloggat om innan ska vi bo på Sunwing Resort Kamala Beach som vi bodde på förra året, vilket är ett super bra hotell och vi gillade det så mycket så vi valde att åka dit i år igen 🙂 Vi var faktiskt lite inne på att testa Sunwing Resort & SPA Bangtao Beach för att testa något nytt och jag har hört så mycket positivt om det hotellet oxå, men vi valde det säkra kortet som vi VET är bra och där vi trivdes så himla bra förra året.

I år kommer vi förhoppningsvis att hänga en hel del i Lollo & Bernie´s Miniland som vi inte gjorde förra året, då Oscar inte ens kröp. Så han hängde mest med på det vi gjorde.

Idag bär det av till Thailand igen på jobb några dagar och jag ska faktiskt flyga ett par av våra bästa vänner dit idag oxå – så det ska bli skoj!

Nu finns några förinställda blogginlägg laddade för er, kära bloggläsare, under veckans gång och sen kommer jag såklart blogga en del på plats, för jag kommer inte hem förräns på söndag!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *