Unna dig Mamma LYX GRATIS! :)

Idag har jag vart på NK Kosmetik på en ansiktsbehandling med efterföljande sminkning som min söta vän Pernilla bjöd mig på 🙂

Så underbart skönt och precis vad en trött, sliten, utarbetad och förskyld mamma behövde dagen till ära!

Nu vill jag tipsa er mammor om att ni oxå kan unna er GRATIS mamma LYX då NK Kosmetik har en kampanj nu och erbjuder alla gratis make up drygt 1, 5 v framöver, så passa på att gå dit och boka en gratis sminkning. Ibland är det rätt skönt att bara bli ompysslad och koppla bort från allt hemma och ha det bra!

 


Bad kära maken att ta en bild på mig och Oscar med min fina sminkning, men tyvärr får jag skylla på min Iphone 3 som inte tar så bra bilder och en lite arg Oscar som ville leka m min Iphone så maken blev distraherad 😉

Spana också in

2 kommentarer

 1. Hej Lina!

  Nu har jag och min kompis bestämt oss – vi ska åka på tjejresa!!! Så kul! Vi ska åka med våra småtjejer i oktober/november. När vi åker är dom 3½ år. Så nu får du en fråga att bita i – vart ska vi åka?

  Vad rekommenderar du? Vi vill ha ett bra hotell där både vi kan ta det lugnt och ha det skönt medans tjejerna har kul i nån barnklubb eller nåt liknande. Vi vill ha det varmt och skönt men inte åka alltför långt. Vi tänkte ta en sista minuten för att komma ner i pris – vad tror du om det den tidpunkten – eller ska man boka innan?

  Vad har du för tips?

  kram Ulrika

 2. Ja just det – ska ju kommentera inlägget – mkt bra tips om NK:) haha.

  Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *