Kreta med barn :)

En annan Grekisk ö som är ett rikigt säkert kort när man reser med barn är ju såklart Kreta som även är Greklands största ö och har många trevliga resmål att resa till 🙂

Rethymnon är en riktigt mysig liten ort på Kreta som jag & min Man har besökt flera gånger, då vi är Greklands fantaster och vi gillade Rethymnon så mycket första gången vi var där, så det blev ett enkelt val att åka tillbaka 🙂

Rethymnon är liksom inte bara som en vanlig turistort utan är även en genuin liten grekisk stad med en super mysig gammal stadsdel som är härlig att bara promenera omkring i och massor av trevliga restauranger att äta på:)

Skulle vi åka tillbaka till Rethymnon igen skulle vi nog välja ett b’ättrealternativ, än de hotell vi bott på innan där, som är lite mer barnvänligt att bo på. Min kusin var i Rethymnon nu i höstas och bodde på Creta Palace. Hon sa att det var ett riktigt bra hotell med alla faciliteter man kan önska sig när man reser med barn och det ligger även precis på stranden, så man behöver heller inte korsa någon väg vilket är väldigt vanligt annars när man bor på hotell i Rethymnon. Hotellet har även tre olika pooler och barnpool såklart 🙂

Creta Palace

Bild lånad från VING 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *