Las Palmas m barn?!

Las Palmas är ju en av mina favorit städer i Spanien och framför allt min favorit stad på Kanarieöarna 🙂 Jag blir alltid lika glad & lycklig när jag kommer dit 🙂

Om det är barnvänligt?! JA, det är klart 🙂 Hur många inhemska barnfamiljer bor det inte där 😉 Min vän Jennie bor ju där med sin lilla Kayla, som ni har fått träffat på bloggen 🙂 Å de stor trivs 🙂 Hon går barnvagnspromenader längs Las Canteras, som är strandpromenaden i Las Palmas var och varannan dag och där möter man oxå otroligt mycket barnvagnar när man är ute och går eller springer 🙂

Stranden i Las Palmas är ju lång och super härlig med finkorning sandstand 🙂 Dock var det rätt höga vågor nu senast när jag var där och inte så himla varmt i havet faktiskt…. 😉

Men leka på stranden funkar ju alltid ändå med småbarn  😉 Fick jag själv välja så skulle jag nog åka med en bebis eller ett mindre barn eller ett lite äldre barn som kanske även gillar att shoppa och gå runt i affärer och utforska den mysiga staden 🙂

Min vän Sofie, som jag hängde med en del nu när jag var på Las Palmas bodde på hotell Cristina Las Palmas som jag även besökt och det verkade barnvänligt. Bra med hiss om man har barnvagn, nära stranden och precis på strandpromenaden och sen gångavstån till allt 🙂  Kan helt enkelt inte bli bättre 🙂

Å sen besöka Disney Store eller andra leksaksaffärer som fanns i det gigantiska shoppingcentret Las Arenas 🙂

Skulle man bo i Las Palmas skulle jag även rekommendera att åka ner till syd någon dag och bara sola och bada där, eller tvärtom, skulle man bo på södra Gran Canaria skulle jag såklart rekommendera en dag i Las Palmas med shopping och att utforska staden. Jag älskar ju att handla barnkläder i Las Palmas, det finns så mycket fina och coola barnkläder som inte finns hemma i Sverige 🙂

Las Palmas

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *