Höstlov. . .

…löven är orange, röda & gula och många träd har inte så många löv kvar….det är bara att inse det är höst och HÖSTLOVET är snart här 😉 Eller kanske redan nu ?!

Min vän som är lärare i Stockholm vet jag har sitt höstlov nästa vecka från 31 oktober, de kanske de flesta av er har?! På den tiden jag gick i skolan hade vi alltid höstlov V.44 😉

Vad ska ni göra på höstlovet? Är det nån som drar söder ut mån tro?

Playa de Amadores

Kanarieöarna och Gran Canaria är ju ett väldigt populärt resmål på höstloven 🙂 Oftast jättefint väder 🙂 Bilden är från Playa Amadores på Gran Canaria 😉 Visst blir man sugen att åka dit??? Sååå härlig strand där 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej!
    Jag har tänkt att skriva en hälsning ända sedan jag fick din (tack, så kul att du gjorde ett avtryck), men jag är inte så aktiv varken på min egen eller andras bloggar sedan ett antal månader … Lite skriver jag vid resor och snart är det dags för nästa 🙂 Kritvita puderstränder, azurblått hav och knallgröna palmer – smäktande ARUBA! Har du varit där? Är du nyfiken på min paradisö (jag har varit där en gång tidigare. 9 månader senare hade vi en ljuvlig sladdis …;-) kika i så fall in på min blogg ”den närmaste tiden”.

    Må så gott,
    hälsningar Rosita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *