Baby Björn!

Vi har haft med oss Baby Björnen på alla våra resor hittills och den är verkligen GRYM 🙂 Så skönt att ha honom ”på sig” så man har två fria händer och kan bära den övriga packningen, eftersom packningen är ganska MYCKET när man reser med ett barn.

 

Så resa med en bebis utan Baby Björn eller bärsele skulle jag inte rekommendera…..

Här är mina killar i gaten på väg mot Thailand i januari! Oscar är även super nöjd att få hänga med och se allt, hur nöjd och glad som helst att få sitta i den.

 

När vi var till Cypern i våras så kändes den som den börjar bli lite för liten, eller att han börjar bli för tung och nu tror jag tyvärr den får stanna hemma…nu väger han snart närmare 11 kg och börjar bli för tung att bära i den och dessutom så går han ju själv 🙂

 

Men ett hett tips när du reser med en bebis, införskaffa en Baby Björn om du inte redan har en ?!

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej!
    Vi tog med vår bärsele till Cypern fast vår lillfia var förstor/tung för den. Men med en arm lite om magen på henne så kände jag mig säker. Den var guld värd när vi gick på flygplatsen ner till bagageutlämningen efter att vi landat på nerresan. Att bära henne vanligt eller låta henne gå själv där hade inte funkat. Men nästa gång får det nog bli så.
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *