Drömmen om en wellness resa blir sann

Jag har länge drömt om att åka iväg på en spa-och wellness resa igen. Ja, det var faktiskt väldigt länge sedan nu. Senaste resorna har fokuserats på aktivt resande och skidåkning med familjen. Men nu är det verkligen dags för en riktigt härlig spa och wellness resa med inslag av god mat och spanska influencer. Något som jag verkligen älskar.

Senaste tiden har varit väldigt tuff, ganska mycket jobb, sömnlösa nätter och min far har varit dålig och opererats. Vardagen går minst sagt i 190… och jag ser verkligen fram emot torsdagen när jag sätter mig på flyget mot Spanien och Barcelona. Det blir kanske inte helt avkopplande, men jag ska få göra något som jag verkligen älskar. RESA!

#NordicTBinCostaBrava

Jag ska nämligen resa till regionen Costa Brava i norra Spanien tillsammans med Nordic TB som är en samling av nordiska bloggare och delta i #NordicTBinCostaBrava i fyra dagar. Jag är utvald som svensk resebloggare att få följa med och delta under dessa dagarna, vilket verkligen ska bli jätte spännande, roligt och inte minst intressant. Vi är nu fyra bloggare från de nordiska länderna som ska upptäcka Costa Brava tillsammans.

Häng gärna med under kommande dagar på instagram och instastories på @liniztravel så får ni se allt roligt och spännande vi ska göra under kommande veckoslut.

Det kommer bli en fullspäckad weekend och jag kommer såklart att dela med mig på bloggen av härliga och inspirerande artiklar efter resan.

Det här inlägget är en del av samarbetet med  NordicTBinCostaBrava som arrangeras av Nordic TB och Costa Brava. 

Du hänger väl med? 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *