Nyhavn – Köpenhamns mysigaste plats 

Denna underbara och härliga sommarkväll har jag haft äran att vara i mysiga Köpenhamn. Jag åkte med första flyget klockan 6 imorse och har suttit på kurs hela dagen. Men så fort kursen var slut skyndade vi och checka in på vårt hotell och lämnade väskorna och hoppade på tåget ca 10 minuter in till Köpenhamn City och Kongens Nytorv där vackra Nyhavn ligger. 

Nyhavn 


Nyhavn är en liten men känd hamn som ligger centralt i Köpenhamn. Under våren och sommaren är det extra härligt då de har uteserveringar längs vattnet. Alls uteserveringar var idag fyllda av glada människor som satt och avnjöt god mat och dryck i det härliga sommar vädret. 


Här strosade vi en lång stund och njöt i solen. Äntligen är sommaren här på riktigt och Köpenhamn är verkligen en stad man vill upptäcka på sommaren. Här finns Bode mycket att se och göra. Inom kort dyker flera Köpenhamns tips upp. 

Har du varit i Köpenhamn? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Många gånger?, vi har ju turen att bo väldigt nära. Om du är kvar kan vi verkligen rekommendera en promenad i Christiania och även i mysiga Christianshavn(påminner lite om Nyhavn, ännu gemytligare). Önskar dig en dejlig tur med mycket hygge?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *