Tillbaka i underbara Thailand 

Nu är vi tillbaka i underbara Thailand. Eller vårt älskade Thailand. Känslan när man ser inflygningen till strandremsan efter en 10 timmars långflygningar är enorm. Trots att det känns som natt i hela kroppen väcks den snabbt till liv när solen skiner och vi möter värmen i trappan på vägen ner från flygplanet. 10 timmarna flygning är långt, speciellt när man reser med barn. Men det känns så värt det när man kommer fram. 

När natt blev till dag 

Efter en god välkomstdrink i receptionen på Sunwing Bangtao Beach blev det en kort visit på rummet för att  byta om till badkläderna och hoppa i poolen. 

Natt blev till dag snabbt. Och det glömdes av att klockan var dryga åtta på morgonen. Min vanliga tid när jag stiger ut sängen efter en lång natts sömn. Strålande sol och mitt på dagen. 


Vi njuter varje sekund och jag VET att här kommer vi att trivas. Tredje gången gillt på exakt samma hotell – så det kändes nästan som att komma hem igår. Speciellt när flera av personalen på hotellet kände igen oss. 

Dagarna har redan fyllts av sol, bad, stranden, massage, promenader, thaimat, sand mellan tårna, solnedgångar och så kommer våra dagar att se ut kommande två veckor. 

Häng med på vårt äventyr. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *