Karon Beach – En barnvänlig strand

När jag var i Thailand förra vecka passade jag på att besöka Karon Beach som är en av de största stränderna på Phuket och även ett barnvänlig resmål. Jag hade ju min mamma som var där på semester och bodde där under 2v tid för tredje året i rad och de stor trivs verkligen i Karon.

20140207-011550.jpg

Karon Beach är en ca 3 km lång strand som är relativt långgrund beroende lite på hur vattnet är. Den dagen jag var där var det hög vatten på fm och låg vatten på em. Vilket då innebär att det var väldigt lågt vatten på em och ännu mer långgrunt.

 

20140207-011634.jpg

Karon känns betydligt mycket lugnare än Patong men har ändå ett relativt stort utbud av restauranger, shopping, massage ställen och barer.

20140207-011705.jpg

Har du besökt Karon Beach? Det är verkligen ett hett tips om du planerar att besöka Thailand eller Phuket med barn.
Imorn ska jag även tipsa er om ett barnvänligt hotell i Karon Beach.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *