Snart mot Muminvärlden :)

Nu är det inte långt kvar till vår lilla tripp till Muminvärlden. Sitter och spanar in programmet för dagen vad vi ska göra och det finns ju verkligen hur MYCKET som helst att göra där. Ska bli så spännande. Det verkar dessutom vara ganska stort. Jag hittade en karta över Muminvärlden så jag gissar att vi kommer att vara där i stort sett hela dagen. Såg det var öppet 10-18 i Muminvärlden. Jag är nog mer exalterad över besöket till Muminvärlden än Oscar nu innan, men när vi väl kommer dit är jag helt övertygad om att han kommer att älska det! Å få träffa alla fina Mumintrollen. Vi har kollat lite på dem på TV, så jag hoppas att han känner igen dem.

Men först ska vi ju åka båt. Oscars premiär tur på båt och kryssning. Så vi har börjat prata lite här hemma om att vi ska åka en stor båt imorgon, så det tror jag han förstår! Så det kommer nog bli minst lika roligt för honom. Vi har ju bokat en familjekryssning med Mumin med Tallink Silja Line till Muminvärlden. Så jag ser minst lika mycket fram emot kryssningen som Muminvärlden. Jag har inte vart på kryssning på över 1 år nu, så det ska verkligen bli super skoj! Perfekt weekend tips!

Ni har väl inte missat att barn reser GRATIS i sommar med Tallink Silja Line? Kryssning  är ju verkligen det perfekta weekend tipset med barn!

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *